FAQ

VANLIGA FRÅGOR

Våran marknad

Vi är stolta över att arbeta med svenska hantverkare och varumärken från förr och nu. Om vintage och antikshopping är din grej är My Gångholmen Country Home för dig. Vi gillar att följa trender – för att sedan lägga till vår egen twist – och därför älskar vi vintage och antika prylar. Vår svenska marknad har gett oss vad vi vill ha med råge och skämmer verkligen bort oss med ett brett utbud av vintage och antika prylar. Vissa prylar är svåra att få tag på medans andra kan vara lite lättare. Alla priser visas i USD, Du kan välja att titta i Euro eller svenska kronan.

Frakt

Till skillnad från de flesta andra produkter på marknaden är vi stolta att endast ta ut en fraktkostnad för att kunna täcka frakten åt dig på mellan 20$ och 25$ och inom Sverige 99kr. Vi använder DHL, Schenker och Postnord över hela Europa, USA, Canada och Australien. Inga dolda kostnader.

Tullar och skatter

Det kan finnas tullar eller avgifter som måste täckas i receptionen. Beroende på villket land du handlar ifrån kan det finnas tullar eller avgifter som måste täckas i receptionen.

Returpolicy

På grund av att våra produkter skickas oftas till utlandet kan vi inte erbjuda returer. Så på grund av de mycket höga fraktkostnaderna från Sverige till ditt land är all försäljning slutgiltig . Sagt, vi vet att saker händer. Om ett paket inte kommer fram har du 10 dagar på dig att meddela oss. På samma sätt, om ett paket anländer med skadade eller defekta produkter, har du 10 dagar på dig att meddela oss via vår mail mygangholmencountryhome@anitabirgitta.se

Om kartongen anländer och verkar skadad innan öppning föreslår vi att du vägrar leverans, i så fall kommer fraktbolaget att notera och informera oss om problemet.